Informationsdagen den 4 mars

Nästa vecka den 4/3 kommer en informationsdag att hållas på Universitetet för gymnasieelever i regionen. Denna dag kommer för marknadsföringsprojektets del att fungera på samma sätt som Öppet Hus, vi ställer ut med monter och svarar på frågor i gallerian.
 
Tiderna för dagen är:
Pass 1 - 8:30-12:00
Pass 2 - 12:00-15:30
 
Vi hoppas kunna fylla varje pass med minst 3personer. Har ni inte anmält er till två aktiviteter ännu kan detta vara ett ypperligt tillfälle!

Anmälan sker på sedvanligt vis till mprojektet@hotmail.com


Er historia!

Vi söker er historia om anledningen till att ni studerar på ekonomihögskolan samt era upplevelser här! Vi vill ha er under "Studenter tycker till" på http://www.studeraekonomi.se/


Livsviktiga påsar!

Som representant klarar du inte dig utan din påse! Ni som inte medverkade på utbildningsdagen hämtar er påse på Erik och Erikas kontor. I denna finns material att läsa in sig på som rör följande:
- Information om er abetsuppgift
- Inormation om utbildningarna
- Information om Ekonomihögskolan
- Information om kampanjen
Även en tröja ni ska bära vid alla aktiviter följer med i påsen.  Hämta den snarast.

Vägbeskrivning till Erik och Erikas kontor:

Här står de och väntar på dig:

Ange storlek och program. (Ni små tjejer; försök välj en small - ha tröja under, de är väldigt små.)

Öppet Hus!

Då har vi klarat av vår första marknadsföringsaktivitet - Öppet hus! Dagen blev lyckad, Öppet Hus hade lockat många besökare och en hel del av dessa var intresserade av Ekonomihögskolans utbildningar!


Vår monter

Emma, Manne och Christer var laddade

Snyggaste bordet på Öppet Hus?

Vår fina prispall som ska följa med på våra mässor

Fler utbildningar som ställde ut

Många besökare

Inte att glömma!

Fiffigt av MSI

Vi vill passa på att uppmana alla representanter att gå på fusionsmöte för EHV-studenter fredag 13/2!
 
"Ekonomihögskolan inbjuder till ett fusionsmöte för sina studenter. Syftet är att lyfta de frågor som ni har och att försöka räta ut så många frågetecken som möjligt i nuläget.

Datum: 13 februari
Tid: 15-17
Plats: Leonardo


Vid mötet kommer Lars Behrenz (prefekt), Anna Lindahl (studievägledare) och Marie Brorson (examensenheten) att medverka."


Anna Lindahl, studievägledare, i ett mail ni alla har fått

UF-mässor!

Hej på er!

Ville bara passa på att säga till om att ni gärna, så snart som möjligt, får skicka in önskemål på vilken/vilka UF-mässor ni skulle vilja åka på! Skriv mässa samt en motivering till varför just du vill/ska åka dit till mprojektet@hotmail.com

Hoppas att ni alla får en superskoj helg !!

Öppet Hus på söndag!

Glöm inte att skicka in anmälan till Öppet hus om ni vill vara med på söndag 8/2. Vi kommer att ha en monter med information om programmen och vi representanter kommer att finnas där för att berätta om livet som student vid Ekonomihögskolans program.

Välj mellan två tider
11-13
13-15
Anmäl senast torsdag 5/2!

Ni som inte kan stå får gärna titta förbi och peppa oss som är där! Det kommer ske många trevliga aktiviteter i Universitetets lokaler under dagen.

RSS 2.0