Kick-offen avklarad!

Då var marknadsföringsprojektet igångsparkat och är nu en officiell del i EHVS och EHVs verksamhetet! Vi tackar alla representanter som kom och bjöd på sig själva och gjorde eftermiddag/kväll till en lyckad tillställning!

Hoppas ni hade kul och att ni nu är laddade för att åka ut på era besök!

OBS! Vi älskade allas era historier och argument! Allt från "det är enkelt" till Van the man!  Vill grupp Emma, alltså Therese, Linda, Johanna, Gustav och Ervin, skicka in era historier till oss kan vi nog utlova ett tröstpris! (Om ni sparade de på datorn såklart) De var klockrena! Och till gerillorna som planterade ut lite budskap - vi vet vilka ni är!


Förra årets mässa i Göteborg!

För att uppmana er att anmäla er till årets UF-mässor visar vi här nedan några bilder från förra årets mässbesök i Göteborg, där vi likt i år var tävlingsvärd för kategorin "Bästa logotyp"!

Årets mässor:
10/3 - Örebro
13/3 - Göteborg
18-19/3 - Borås
21/3 - Jönköping
26/6 - Malmö

Skicka er anmälan till mprojektet@hotmail.com


Jenny utanför Svenska Mässan i Göteborg, på väg in till "Våga vara egen"

Prisutdelning, stora scenen Svenska Mässan i Göteborg

Glada vinnare - Safe UF

Jenny minglar och berättar för entusastiska UF:are om Ekonomihögskolan

I år kommer allt från monter till material till representanter vara snyggare och bättre, eller hur?


Har ni sett en pib:are?Tråkigt nog har vi ett fåtal pib:are med i projektet! Känner ni en pib:are uppmana gärna henne (eller för all del honom) att anmäla sig som representant! Pib måste också få chansen att marknadsföra sitt program!


Gymnasiebesök!

Glöm inte att skicka in era datum för gymnasiebesök till janmf07@student.vxu.se ! Jenny vill ha in era datum senast 30/1!

Det är ni själva som bestämmer vilka aktiviteter ni vill vill delta i samt vilka besök ni vill genomföra, därför är det viktigt att ni mailar in de datum ni har tillgängliga! Vill ni inte besöka just er gamla gymnasieskola kan ni åka med en vän som också är representant, men lämpligt vore om ni genomförde båda alternativen.

Mellan vecka 8 och 14 har ni möjlighet att genomföra gymnasiebesöken, därför önskar vi förslag på datum (gärna ett flertal) som ni har möjlighet att genomföra dessa besök. Skriv ett mail där ni än en gång talar om vilken gymnasieskola (namn+ort) ni vill besöka och vilket datum. Ange även vem ni skulle vilja göra detta besök med om ni har särskilda önskemål.


Öppet hus 8/2!

Växjö Universitet kommer söndagen den 8:e februari ha öppet hus för allmänheten. Vid denna tillställning kommer även Ekonomihögskolan att ha pågående aktivitet och till detta behöver vi så många representanter som möjligt!

Har du möjlighet att delta i detta är din uppgift att finnas i Universitetets lokaler (mestadel K-huset, H-huset) iförd Ekonomihögskolan-tröja (som du får låna under denna aktivitet) för att kunna svara på allmänhetens frågor om hur det är att vara student och studera vid ditt program. Intresseanmälan skickar du som vanligt  till mprojektet@hotmail.com

Läs mer om öppet hus:
http://www.vxu.se/evenemang/oppet_hus/

Låt oss presentera oss!

Här har ni er projektgrupp, vi som ordnar alla roliga aktiviteter för er att delta i!


Sara Öhman, ebd 2
Projektledare


Gustav Berggren, ebd 1
Mässa


Emma Svensson, mfp 2
Mässa


Jenny Andersson, mfp 2
Gymnasiebesök


Emelie Lindman, mfp 1
Internmarknadsföring

Erik och Erika, informatör och informatörsassisten EHV, leder projektet från Ekonomihögskolans sida.

Vi ses!

Två nya UF-mässor!

Två nya UF-mässor finns nu att anmäla sig till!

10/3 Örebro - Conventum Arena
26/3 Malmö - Malmö Nya Arena


Anmälan till dessa mässor sker på tidigare nämnt sätt; Skicka in en anmälan med en kort motivering varför detta uppdrag passar er till mprojektet@hotmail.com


Inspirationsföreläsning

Är ni intresserade av att se vad Mikael Berg, som håller i inspirationsföreläsningen på kick-offen, arbetar med kan ni besöka företagets hemsida här www.goodrace.se


Till er Åre-resenärer!

Det är förståligt att ni inte kunnat skicka in anmälan i backen eller på after-ski:n därför skjuts sista anmälningsdatum fram för er till söndag 25/1.

Vi ses på Kick-offen!


Kick-off!

Närmast på schemat ligger vår Kick-off som vi hoppas att du vill vara med på! Under Kick-offen kommer viktig information kommer att delges och vår förhoppning är att samtliga representanter kan delta så att vi kan lära känna varandra! Fredagen den 30/1 kommer denna kick-off att gå av stapeln, så boka in det datumet redan nu!


Det preliminära schemat ser ut enligt följande:

13.00 - 13.30 - Introduktion med allmän information kring projektet och dess aktiviteter. Sal M1081

13.30 - 15.00 - Inspirations föreläsning av Mikael Berg, egen företagare/projektledare på reklambyrån Good Race, som arbetar dagligen för att stärka bl.a. IKEA och Kosta Boda Orrefors varumärken. Mikael kommer att ge sin syn på hur man enskilt och i grupp arbetar för att komma nya idéer samt hur man bygger relationer till sina kunder/potentiella kunder. Sal M1081

15.00 - 16.00 - Work-shop där era nya kunskaper får komma till användning. Sal M1081

PAUS

19.00 - Middag på restaurang Idas. En god buffé kommer att serveras och kvällen kommer även bjuda på trevliga aktiviteter.

(Ovanstående tider är cirka tider med reservation för ändringar.)

OBS! Sista anmälningsdag är 22/1! Skicka ett mail till mprojektet@hotmail.com med namn och eventuella allergier.


Välkommen till marknadsföringsprojektets nya blogg!

Här hittar ni vad som är på gång i marknadsföringsprojektet samt allmän information. Vi hoppas även kunna ladda upp bilder från våra/era aktiviteter såsom kick-off, gymnasiebesök och UF-mässor.

Håll er uppdaterade!

RSS 2.0